Автобуски превоз

Туристичка Агенција Скаут во доменот на своето работење го вклучи и превозот на патници со високо квалитетни автобуси и минибуси на територијана на Република Македонија и надвор од нашите граници.

Автобус

Мерцедес Туризмо со (57+1+1 Седишта)

Автобус

Мерцедес Туризмо со (51+1+1 Седишта)

Минибус

Форд Транзит со (16 + 1 Седиште) клима, двд, радио со CD

Автобус

Автобус Neocar со( 37 + 1 Седиште) , Клима , ТВ...