БОЖИЌНА БАЈКА ВО ТРИКАЛА

18.12.2022 

Израдувајте ги вашите најмали и најмили, со една прекрасна приказна за дедо мраз, присуствувајте во светот на бајките кои неколку часа ќе бидат Ваша реалност.

Патуваме кон Трикала, со кратки паузи, кон волшебно место каде што се чувствува магија за време на Божиќните празници. Вашите најмили можат да ја посетат куќата на Дедо Мраз, да направат прекрасни фотографираат со џуџињата, да цртаат, да гледаат, но и да учествуваат во активностите на џуџињата. Забавниот парк ќе ги импресионира како најмалите така и возрасните.

Поаѓање од Скопје во 06.00 часот на паркингот спортска сала Борис Трајковски.Патувањепреку граничен премин Богородица,со попатни паузи .

Поаѓање за Македонија околу 18 часот. 

ЦЕНА: 1.590,00

·        Автобуски превоз на наведената релација Скопје – Трикала – Скопје

·       Цена за деца до 12год 1350 ден