ВЕЛИГДЕН-ХАНИОТИ
Хотел Simote lErmis 3* 

26.04-29.04.2019


1. ден Петок (26.04.2019)Скопје – Ханиоти
Состанок на групата во 6.30ч на бул. Илинден (пред старо матично). Поаѓање во 7.00ч. Се патува преку граничен премин Богородица. Посета на шопинг центарот Космос .Продолжување кон Ханиоти, сместување во хотел Simotel Ermis 3* ( http://simotel-ermis.hotelschalkidiki.com/en/  ). Слободно време за индивидуални активности. Ноќевање.

2 и 3 денСабота/Недела (27.04 - 28.04) Ханиоти 
Појадок. Слободно време за индивидуални активности. Во недела, свечен Велигденски ручек.  Ноќевање.

4.ден Понеделник  (29.04) Ханиоти – Скопје
Поаѓање за Скопје во попладневните часови.

Цена на аранжманот:  79 еур  (4900,oo ден.)


Во цената е вклучено : 
- Превоз со туристички автобус на релација Скопје – Ханиоти – Скопје
- 3 ноќевања со појадок во хотел Simotel Ermis 3* во двокреветни,трикреветни и четирикреветни соби
- Организација и водство на патувањето со придружник (пратител) на групата 

Во цената не е вклучено: 
- Патничко и здравствено осигурување
- Свечен Велигденски ручек во Грчка таверна на 28.04.2018 (недела)  
- Други не спомнати услуги

Доплати и попусти:
Деца 0-06год . – бесплатно, плаќаат превоз (доколку користат) 25 евра;  
Деца 6-12 г. плаќаат55 еур
Трет возрасен на стандардно легло добива 10% попуст 
За сопствен превоз се одбива 10 евра од цената на аранжманот 

Напомена: организаторот го задржува правото на промена на редоследот на активностите во програмата

За реализација на овој аранжман потребен е минимум од 40 патници.
За ова патување важат општите услови за патување на ТА Скаут – Скопје


Хотел Simote lErmis 3*

 26.04-29.04.2019

 

 1. ден Петок (26.04.2019)Скопје – Ханиоти

Состанок на групата во 6.30ч на бул. Илинден (пред старо матично). Поаѓање во 7.00ч. Се патува преку граничен премин Богородица. Посета на шопинг центарот Космос .Продолжување кон Ханиоти, сместување во хотел Simotel Ermis 3* ( http://simotel-ermis.hotelschalkidiki.com/en/  ). Слободно време за индивидуални активности. Ноќевање.

2 и 3 денСабота/Недела (27.04 - 28.04) Ханиоти

Појадок. Слободно време за индивидуални активности. Во недела, свечен Велигденски ручек.  Ноќевање.

4.ден Понеделник  (29.04) Ханиоти – Скопје

Поаѓање за Скопје во попладневните часови.

 

Цена на аранжманот:  79 еур  (4900,oo ден.)

 

Во цената е вклучено :

-          Превоз со туристички автобус на релација Скопје – Ханиоти – Скопје

-          3 ноќевања со појадок во хотел Simotel Ermis 3* во двокреветни,трикреветни и четирикреветни соби

-          Организација и водство на патувањето со придружник (пратител) на групата

Во цената не е вклучено:

-          Патничко и здравствено осигурување

-          Свечен Велигденски ручек во Грчка таверна на 28.04.2018 (недела) 

-          Други не спомнати услуги

 

Доплати и попусти:

·         Деца 0-06год . – бесплатно, плаќаат превоз (доколку користат) 25 евра; 

·         Деца 6-12 г. плаќаат55 еур

·         Трет возрасен на стандардно легло добива 10% попуст

·         За сопствен превоз се одбива 10 евра од цената на аранжманот

 

Напомена: организаторот го задржува правото на промена на редоследот на активностите во програмата

 

 

За реализација на овој аранжман потребен е минимум од 40 патници.

За ова патување важат општите услови за патување на ТА Скаут – Скопје