Вид на сместување

26.12.2017 - 03.01.2018 RO

16.01.2018 - 04.03.2018 RO

18.12.2017 - 25.12.2017 04.01.2018 - 15.01.2018 05.03.2018 - 11.03.2018   RO

01.12.2017 - 17.12.2017 12.03.2018 - 31.03.2018 RO

Студио (за 2 лица)

75 €

45 €

40 €

35 €

Апартнам со една
спална (за 2 лица)

86 €

56 €

52 €

46 €

Апартнам со две
спални (за 4 лица)

110 €

74 €

69 €

59 €

 

Цената вклучува:

Ноќевање на база RO- НАЕМ, за единица

Бесплатно користење на базен

Хотелско осигурување

 

Цената не вклучува:

- Туристичка такса 1 евро на ден по лице

- Патничко осигурување

- Индивидуални трошоци

 

Минимум престој 4 ноќевања во период 26.12.2017 - 03.01.2018

 

Капацитет на сместувачките единици: 

Студио - 2 лица

АПП со една спална - 2+2

АПП со две спални - 4+2

 

Доплати:

Прво дете 2 - 11.99 години на дополнителен кревет - бесплатно

Второ дете 2 - 11.99 години на дополнителен кревет - 80% попуст

Возрасен на дополнителен кревет  - 50% попуст

 

Early Booking Попуст:

10% попуст за резервации до 15.10.2017 и целосна уплата до 20.10.2017

 

Бонус:

7=6 за период на престој  18.12.2017 - 25.12.2017 и 04.01.2018 - 15.01.2018 и 05.03.2018 - 11.03.2018 и 01.12.2017 - 17.12.2017 и 12.03.2018 - 31.03.218

 

ЕВ попустот и бонусите на се комбинираат!