Вид на соба

29.12.2017 - 04.01.2018

05.01.2018 - 12.01.2018 03.02.2018 - 16.02.2018

13.01.2018 - 02.02.2018 17.02.2018 - 26.02.2018

20.12.2017 - 28.12.2017 27.02.2018 - 31.03.2018

BB

HB

BB

HB

BB

HB

BB

HB

Двокреветна соба
 (по лице)    

54 €

57 €

40 €

44 €

34 €

39 €

27 €

32 €


Цената вклучува: 
Ноќевање по лице на наведената база ВВ-со појадок, НВ-појадок и вечера 
Бесплатно користење на базен 
Хотелско осигурување

Цената не вклучува:
- Туристичка такса 1 евро на ден по лице
- Патничко осигурување
- Индивидуални трошоци

Минимум престој 5 ноќевања за период на престој 29.12.2017 - 04.01.2018!

Доплати:
Божиќна вечера /не задолжителна/: 40 евра за возрасни и 25 евра за деца/ 2 - 11,99 години /
Новогодишна Вечера/задолжителна/: 50 евра за возрасни and 35 евра за деца/ 2 - 11,99 /

Услови:
Дете 0 - 4.99 - БЕСПЛАТНО
Дете 5 - 11.99 години на дополнителен или регуларен кревет - 50% ПОПУСТ
Возрасен на дополнителен кревет - 15% ПОПУСТ  

Early booking ПОПУСТ:
15 % ПОПУСТ за резервации до 31.10.2017 и целосна уплата до 05.11.2017
10 %   ПОПУСТ за резервации до 30.11.2017 и целосна уплата до 01.12.2017

EB ПОПУСТ не е валиден за доплатите!

Бонус:
5=4, 7=6 за период на престој 05.01.2018 до 31.01.2018 и од 01.03.2018 до 31.03.2018

Бонусот не се комбинира со ЕВ ПОПУСТОТ!