Хотел Tecimen **  се наоѓа на 500 метри одалеченост од море , во центарот на градот е лоциран. Сите соби располагаат со тв,балкон,клима.Во склоп на хотелот има ресторан,бар,мал базен. На гостите им е овозможено и користење на интернет.

 

Смена

 

Период

 

Ноќевање

                  Tecimen **                             BB

1

01.06-11.06

10

99

2

06.06-16.06

10

99

3

11.06-21.06

10

129

4

16.06-26.06

10

129

5

21.06-01.07

10

159

6

26.06-06.07

10

159

7

01.07-11.07

10

169

8

06.07-16.07

10

169

9

11.07-21.07

10

169

10

16.07-26.07

10

169

11

21.07-31.07

10

169

12

26.07-05.08

10

169

13

31.07-10.08

10

169

14

05.08-15.08

10

169

15

10.08-20.08

10

169

16

15.08-25.08

10

169

17

20.08-30.08

10

169

18

25.08-04.09

10

169

19

30.08-09.09

10

149

20

04.09-14.09

10

149

21

09.09-19.09

10

149

22

14.09-24.09

10

149

23

19.09-29.09

10

149

24

23.09-04.10

10

149


  • Во цената е вклучено 10 ноќевања со појадок, автобуски превоз на релација Скопје - Кушадаси - Скопје.
  • Дете од 0 - 5,99 години само превоз 60 евра, второ дете до 5,99 години - 20% попуст.
  • Дете од 6 - 11,99 години - 20% попуст.
  • Сите попусти и доплати за деца важат при сместување со двајца возрасни.
  • Климата вклучена е во цената.


Во цената не е вклучено патничко - здравствено осигурување.