ВИД НА СМЕСТУВАЊЕ

ПОЛУПАНСИОН

01.12-22.12.2023

09.03до15.04.2024

23.12-29.12.2023

17.02до08.03.2024

06.01до09.02.2024

30.12-01.01.2024

02.01-05.01.2024

10.02-16.02.2024

ДВОКРЕВЕТНА СОБА(2+1)

62€

104

153€

127€

АПАРТМАН(2+2)

164€

275€

412€

319€ 


Во цената е вклучено : појадок , вечера , внатрешен базен , паркинг , интернет , сауна (16 до 19 часот )

Доплата за соба со поглед на стаза 5 евра по лице на ден

Новогодишна вечера 125 евра возрасни / 60 евра за дете од 6-11.99 години


ДЕЦА ДО 5.99 ГОД-БЕСПЛАТНО

ДЕЦА ОД 06-11.99 ГОД , НА ДОПОЛНИТЕЛНО ЛЕГО ВО СОБА ПЛАЌА 21€
ДЕЦА ОД 6-12.99 ГОД , НА ДОПОЛНИТЕЛНО ЛЕГЛО ВО АПАРТМАН ПЛАЌА 12€
ВОЗРАСЕН НА ДОПОЛНИТЕЛНО ЛЕГЛО ВО ДВОКРЕВЕТНА СОБА 30 % ПОПУСТ ОД ЦЕНАТА
ВОЗРАСЕН НА ДОПОЛНИТЕЛНО ЛЕГЛО ВО АПАРТМАН ПЛАЌА 2
5